Prepaid Mobiel logo

Advertentie:
Frequently Asked Questions

Hoe kan ik mijn huidige beltegoed opvragen?

Je kunt je beltegoed opvragen door in te loggen op de site van jouw provider. Ook is het mogelijk hiervoor een speciaal nummer te bellen, dit nummer staat meestal op de website van jouw provider.

Op welke manier krijg ik meer beltegoed?

Door het beltegoed te gaan "opwaarderen". In de supermarkt of op de website van uw provider kunt u uw prepaid-tegoed opwaarderen.

Is het mogelijk een negatief saldo/beltegoed te krijgen?

Ja; bij sommige providers is het mogelijk om een negatief saldo te krijgen. Dit saldo kan weer worden weggewerkt door op te waarderen. Een negatief saldo voorkomt dat je wordt onderbroken als je tegoed op raakt tijdens een telefoongesprek. Voorbeeld van een provider dat een negatief saldo toestaat is Simyo.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn opgewaardeerde beltegoed kan gebruiken?

Binnen enkele minuten is je beltegoed opgewaardeerd en kun je ermee bellen of sms'en.

Kan ik zonder beltegoed nog gebeld/gesmsd worden?

Ja dat kan. Er kan alleen niet zelf gebeld, gesmsd of ge-internet worden als er geen saldo op de simkaart staat.

Kan ik het beltegoed van mijn huidige prepaidkaart meenemen naar een nieuwe provider?

Nee, je kunt het beltegoed van je huidige prepaidkaart niet meenemen.

Wat is het voordeel van beltegoed?

Het grote voordeel van beltegoed is dat je niet meer kunt verbellen dan dat er op de kaart staat. Hierdoor kun je dus minder snel in financiele problemen komen.

Hoe lang is mijn beltegoed houdbaar?

Dit verschilt erg van provider, in de meeste gevallen is je beltegoed minimaal 6 maanden geldig. De houdbaarheid van je beltegoed is altijd te vinden op de website van je provider.

Kan ik mijn beltegoed weer terug gestort krijgen?

Ja, dit is mogelijk. Er zijn in Nederland verschillende websites die cash-back geven in ruil voor het tegoed op je simkaart. Je belt dan een bepaald nummer voor bijvoorbeeld €1.50 per minuut en krijgt dan €0.84 cent per minuut terug gestort. Het verschil is voor het bedrijf dat de dienst levert.

Kan ik met beltegoed mijn nummer behouden?

Het is niet mogelijk om met een prepaid simkaart van provider naar provider over te stappen en je nummer te behouden. Wel is het mogelijk van prepaid over te stappen naar een abonnement bij dezelfde provider. Dit fenomeen heet met een mooi woord “Migratie”.

Is prepaid de goedkoopste belvorm?

Nee. Sim Only abonnementen zijn het voordeligst. Echter mist u dan de voordelen van prepaid. Toch geïntereseerd? Neem eens een kijkje bij onze Sim Only Top 10.Copyright 2006 - 2024 © Prepaidmobiel.nl - Dé prepaid mobiel tarieven vergelijker | In de Media | sitemap