Prepaid Mobiel logo

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over de website, prepaid, nummerbehoud,sim only of soortgelijke zaken en staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Of heeft u misschien een suggestie/opmerking over de website? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, binnen twee dagen.

Het PrepaidMobiel.nl team
Contact

Naam:

E-mail:
(Voor een reactie, indien nodig)

Bericht:

Wie zijn wij?

Begin 2006 zijn wij, een kleine groep internetondernemers, deze website gestart met het idee om prepaid bellen goedkoper te maken. Ons ongepatenteerde simpele (maar o zo effectieve!) vergelijkingssysteem is door de jaren heel al vaak gekopieerd maar staat alleen op PrepaidMobiel in zijn recht. Wij zijn 100% onafhankelijk en willen u, de gebruiker, helpen besparen op uw belkosten.

Wilt u uw bedrijf in de schijnwerpers zetten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via: (+31) 072 - 567 50 51, als u liever via de mail contact opneemt gebruik dan a.u.b. het bovenstaande formulier.Copyright 2006 - 2024 Prepaidmobiel.nl - Dé prepaid mobiel tarieven vergelijker | In de Media | sitemap